Hebben Maxime Meiland en Monique Westenberg ruzie? Maxime toont zich weinig begripvol voor een recente beslissing van Monique… Wat is er aan de hand?

Monique Westenberg zou opnieuw samen zijn met André Hazes en Maxime vertelt in Weekend dat ze niet verbaasd was toen ze dat nieuws vernam. Al toont ze er zich weinig begrip vol. En daarin wordt ze bijgetreden door moeder Erica Renkema…

Erica liet eerder al verstaan dat Monique André geen zoveelste nieuwe kans moest bieden, en Maxime kan haar moeder daar enkel in bijtreden. Maxime ziet het als volgt…

“Je wilt toch voor jezelf een grens stellen dat iets te ver gaat? Ik vind dat bij Monique zó typisch. Ik begrijp er helemaal niks van”, zucht Maxime Meiland in Weekend. Al vermoedt ze wel te weten waarom Monique die keuze maakt…

“Ik denk toch de hoop van: ‘het komt wel goed en hij zal het wel niet meer doen’”, vermoedt Maxime Meiland in Weekend wat de ware reden is dat Monique André Hazes voor de zoveelste keer weer in de armen sluit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.