Troepen er donderwolken samen boven het hoofd van André Hazes? Eén iemand waarschuwt de zanger dat hij een verkeerde keuze maakt…

André Hazes wil op muzikaal gebied een andere richting varen, maar zal het publiek die keuze wel weten te smaken?

“Voor het eerst hoor ik geen stemmetje in mijn hoofd dat mij wijs probeert te maken dat een liedje van mij ook iets zou moeten zijn wat mijn vader had kunnen zingen”, liet André Hazes optekenen. Maar daarop wordt nu verrast gereageerd…

Tot voor kort was Bram Koning de liedjesschrijver van André Hazes en hij uit in Weekend zijn twijfels over die uitspraak van zijn voormalige ‘maatje’…

“Het klinkt alsof het een soort verplichting voor hem was, maar hij wilde zélf die stijl van zijn vader aanhouden, dat vond hij prachtig”, benadrukt Bram Koning in Weekend. En dan wil de liedjesschrijver André Hazes waarschuwen…

Kan André Hazes zich zomaar ineens tussen de popjongens gaan mengen, vraagt Bram Koning zich luidop af in Weekend. Daar ligt één grote moeilijkheid…

In Nederland geven we iemand nogal snel een stempel. “Probeer daar maar eens los van te komen. Ik denk echt dat hij dat onderschat. André gaat het nog lastig krijgen”, voorspelt Bram Koning in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.