Slecht nieuws voor de fans van Jan Smit en de muziek van de zanger. Jan heeft een duidelijke wijzigingen aangekondigd voor de toekomst. Eentje die hard zal aankomen bij de fans…

Sinds zijn burn-out heeft Jan Smit nog één drijfveer voor zijn projecten: ‘het moet leuk zijn’, klinkt het in het Vlaamse blad ‘Primo’. Iets tegen zijn zin doen doet de zanger niet meer…

“Liefst niet”, benadrukt Jan Smit. De zanger geeft één duidelijk voorbeeld: “Zoals na een optreden het publiek induiken om nog twee uren te signeren en met de fans op de foto te gaan, dat doe ik niet meer”, komt Jan Smit met slecht nieuws voor zijn fans. De reden is duidelijk…

“Ik geef mezelf helemáál op het podium, maar na het optreden wil ik gewoon naar huis.” Jan Smit pakt uit met een opvallende uitspraak die iemand hem ooit toevertrouwde…

“’Maak van jouw verwachting niet mijn verplichting’, zei iemand eens. En dat klopt helemaal”, verduidelijkt Jan Smit zijn beweegreden in Primo. Jan Smit maakte één duidelijke keuze…

“Ik ben gewoon met muziek, mijn grote passie, bezig maar meer gedoseerd dan vroeger”, klinkt het bij Jan Smit in Primo. En dan wil Jan Smit één iets benadrukken…

“Ik laat de dingen echt op zijn beloop. Ik plan zo weinig mogelijk en dat zorgt ervoor dat ik een veel gelukkiger mens geworden ben”, klinkt het enthousiast over zijn keuze bij Jan Smit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.