Maandagochtend rond een uur of 11 zal één bewoner het ‘Big Brother’-huis moeten verlaten. Sinds zaterdagavond is de kijker aan het stemmen en ook in de polls zijn de kijkers massaal aan het stemmen. Wie verlaat vijf dagen voor het einde Big Brother en mist zo de finale?

Bart en Jason mogen op hun beide oortjes slapen en ook Jolien lijkt safe te zitten. Wie zit er in de gevarenzone? Lindsey en Charlotte. Eén van hen zal maandag het huis verlaten, volgens de polls maar Charlotte de meeste kans om te mogen blijven en dreigt voor Lindsey de exit. Maar, wij hebben een andere theorie. Wij houden er sinds zondagmiddag rekening mee dat Charlotte weg zal gaan. Waarom?

Wel, met Jason en Lindsey zijn er nog twee Nederlanders in het huis. Met Bart, Jolien en Charlotte zijn er nog drie Belgen. Stel dat dezelfde regel als vorig jaar (één man en één vrouw van elke nationaliteit) terug van tel is, dan moet ofwel Jolien ofwel Charlotte het huis verlaten. In de polls staat Jolien echter sterker dan Charlotte en dus vermoeden wij dat Charlotte maandag het huis zal verlaten. Tenzij….

Ja, tenzij… er zijn verschillende mogelijkheden. Is het écht zo dat dat er twee Vlamingen en twee Nederlanders van een verschillende gender in de finale moeten staan? Is het effectief zo dat er ook dit jaar een finale met vier deelnemers is? Big Brother heeft begin januari toch gezegd dat dit jaar alles anders was? Waarom laat men op maandag overdag al iemand vertrekken? Verlaat er op woensdag en vrijdag misschien ook nog een bewoner het huis en gaat de finale zaterdag met twee of drie bewoners gespeeld worden? Indien dat het geval is, dan kan het maandag alle kanten uit.

Breng je stem uit op de websites van de twee tv-zenders en bepaal mee wie er maandag het huis uit gaat.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.