Tooske Ragas onthult in Eva Magazine hoe ze haar huwelijk spannend houdt en waarom zij en Bastiaan al meer dan twintig jaar gelukkig zijn met elkaar…

Bastiaan Ragas legt uit dat het vooral belangrijk is om van elkaar te leren. Zo heeft Tooske moeten leren om geduldiger te zijn. Want één ding moet duidelijk zijn…

“Om te geven zonder dat je verwacht dat er iets tegenover staat”, verduidelijkt Bastiaan Ragas in Eva Magazine. Bas onthult ook wat er zo mooi is aan een langdurige relatie…

“Je scherpt elkaar”, klinkt het bij de partner van Tooske Ragas. “Wanneer je elkaar niet meer kunt prikkelen of bijslijpen, dan kan ik me voorstellen dat het best heel snel einde oefening is.” Bas onthult ook wat het allerbelangrijkste is in een relatie…

“Delen is alles in het leven”, klinkt het bij Bastiaan Ragas. “Als je je hart deelt, je gedachten of meest kwetsbare ik.” Ook Tooske Ragas leerde haar man enkele belangrijke zaken…

“Dat ik mag zeggen wat ik vind, ook al is dat voor de ander misschien niet direct prettig om te horen”, verduidelijkt Bas in Party wat hij van Tooske Ragas in de loop der jaren geleerd heeft.

En zo wordt al snel duidelijk hoe Tooske en Bas ook na meer dan twintig jaar huwelijk elkaar gelukkig maken. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.