Yolanthe Cabau leidt een luxeleven, maar nu worden er plots vragen gesteld bij al die rijkdom. Waar haalt Yolanthe al dat geld vandaan?

Wie Yolanthe Cabau volgt op sociale media weet en ziet dat de vrouw een leven vol weelde leidt. Ze leeft in grote luxe en krijgt kansen die andere mensen nooit zouden krijgen. Maar net bij dat luxeleventje in Los Angeles worden nu vragen gesteld…

De grote doorbraak in Hollywood kwam er nooit voor Yolanthe Cabau en dan stellen ze zich bij Shownieuws toch enkele pertinente vragen…

Het luxeleven dat Yolanthe Cabau leidt in Los Angeles wekt de nodige vragen op. Geen succes hebben en toch zo’n luxeleven kunnen betalen, hoe doe je dat in de dure Amerikaanse stad?

Niemand die echt weet waar Yolanthe haar inkomsten vandaan haalt. Want bij Shownieuws uiten ze toch hun twijfels dat ze zo’n duur leven kan betalen van haar eigen kledinglijn en gigs die ze doet voor grote warenhuizen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.