Woensdagavond al maakte Big Brother de namen van de genomineerden officieel bekend: Lindsey, Ali en Chayron zitten zaterdagavond naast elkaar op de zetel en één van hen zal het huis moeten verlaten.

De polls op de sociale media geven al aan dat Chayron het huis zal moeten verlaten. Niet alleen de bewoners maar ook de kijkers zijn hem kotsbeu en dat heeft hij aan zichzelf te danken.

Het constante gemekker over de nominaties doet hem mogelijk de das om.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.