Alsof ons koningshuis nog niet genoeg problemen heeft. Nu is een naaste vertrouwelingen van prinses Beatrix in opspraak gekomen in een drugszaak…

Martine van Loon-Labouchere is een goede vriendin van onze voormalige vorstin en de voormalige grootmeesteres behoort tot de belangrijkste vertrouwelingen van Beatrix. Bij een politie-inval werd nu een grote hoeveelheid drugs aangetroffen…

In één van de panden van Martine van Loon-Labouchere werd een drugslaboratorium opgerold en werd de populaire partyd-rug ketamine aangetroffen. Wat staat er nu te gebeuren?

Eén van de geregistreerde bewoners van het pand is de kleinzoon van wijlen haar echtgenoot Maurits van Loon, lezen we in Story. Zijn er ook implicaties voor de vertrouwelinge van Beatrix zelf?

Volgens Story ontspringt Martine van Loon-Labouchere de dans omdat zij met het handelen van betrokken niets van doen heeft, daarvan geen kennis had en ook geen verantwoordelijkheid voor hem draagt, lezen we in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.