Wat is er aan de hand met Linda de Mol? Linda blijft maar tegenslagen kennen en belandde al meerdere malen in het ziekenhuis. Moeten we ons zorgen maken?

Linda de Mol wordt niet alleen getergd door de heisa rond Jeroen Rietbergen – die ze zelf over zich afroept – maar de presentatrice blijkt ook van het ene ongeluk in het andere te sukkelen. Heeft Linda een abonnement op het ziekenhuis genomen? 

Eerst brak ze haar hand, vier weken later haar linkerenkel en nadien kneusde ze ook nog eens haar rechtervoet. Tijdens een bezoekje aan haar vriendin Jildou van der Bijl liep het volledig fout…

“Ik miste een trede en viel naar beneden. Ik zag het afstapje niet. Superlieve mensen van de ambulance hebben mij naar Hilversum gebracht, omdat ik echt even out ging door de pijn en niet op allebei mijn voeten kon staan”, vertelt Linda aan Party. Ook tijdens een wandeling met de labradorpups liep het fout…

Toen ze met de honden ging wandelen ging de ene pup naar links, de ander naar rechts. Daarbij klapte haar pink dubbel en knalde ze hard met haar hand tegen de hoek van een muur. Een breukje en een oranje gips tot gevolg. Al is er ook goed nieuws…

Ondertussen gaat het alweer beter met Linda de Mol. Ze wandelt ondertussen alweer door ’t Gooi en ze is ook al gezellig gaan lunchen met haar zoon Julian Vahle. Hij is vooral chauffeur van Linda, aangezien Linda zelf niet mag rijden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.