Zware klap voor Willeke Alberti die haar dochter Daniëlle van ’t Schip verliest. Daniëlle liet eerder al zelf weten dat ze een doodvonnis had gekregen…

Daniëlle van ’t Schip werd amper 55 jaar oud. In 2022 begon de dochter van Willeke Alberti aan een strijd die ze niet kon winnen. Het nieuws kwam enorm hard aan…

“Ik heb een doodvonnis gekregen, maar door mijn vertrouwen in het leven heb ik dat kunnen omkeren. God maakt geen fouten, daar geloof ik heilig in”, klonk het bij Daniëlle toen ze in april 2022 te horen kreeg dat ze aan endeldarmkan-ker leed. Artsen hadden eerder signalen van de dochter van Willeke Alberti weggelachen. Nochtans had Daniëlle eerder al aan de alarmbel getrokken…

Een scherpe pijn zorgde plots voor onrust bij Daniëlle: “Tijdens een wandeling, een paar weken later, voelde ik het weer. Maar dan erger, een felle steek. Ik ging naar een arts, maar die dacht: een fitte en gezonde vrouw, niets aan de hand.” Maar niets bleek minder waar…

En zo moet Willeke Alberti op 78-jarige leeftijd afscheid nemen van haar amper 55-jarige dochter. Ook Daniëlles halfbroer, Johnny de Mol, reageerde emotioneel op het overlijden…

“Omdat jij wist wat liefde was, weten wij het ook. Rust zacht lieve zus”, klonk het bij Johnny de Mol op Instagram. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.