André Hazes lijkt altijd vrolijk gezelschap als je de beelden op zijn Instagram-profiel mag geloven. Om een grap en een grol extra zit de zanger niet verlegen, maar nu komt er een opvallende onthulling naar buiten…

Bram Koning maakt er geen geheim van dat hij geen goed gevoel heeft overgehouden aan hoe zijn samenwerking met André Hazes ten einde kwam. Eén ding wil de liedjesschrijver benadrukken in Weekend…

Bram Koning beweert altijd een hechte band te hebben gehad met André Hazes: “We hebben nachten met elkaar doorgebracht. We kennen elkaar van haver tot gort.” Maar toen liep het fout…

Net die hechte band zorgde ervoor dat de abrupte breuk tussen hen beide zo hard aan kwam bij Bram Koning. Nochtans was de liedjesschrijver hiervoor gewaarschuwd…

Componist Edwin Schimscheimer had hem nochtans gewaarschuwd: “Hij zei tegen me: ‘Eigenlijk moet je geen vrienden worden met de artiest waar je voor werkt. Daar krijg je teleurstellingen van.’ Ik heb zijn advies in mijn oren geknoopt. Een beetje afstand is misschien wel goed.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.