De koningin van de Nederlandse juice heeft zondagmiddag een opvallend bericht met de rest van de wereld gedeeld.

“Ik heb begrepen dat het weer niet zo goed gaat met André Hazes”, schrijft Yvonne Coldeweijer.

“De mensen om hem heen die hij vertrouwde, hebben met de brief-gate zijn hele wereld op z’n kop gezet. Hij had nooit van zijn directe omgeving verwacht dat ze zijn vertrouwen zo zouden beschamen. Hij is het ff helemaal kwijt en is daarom even naar het buitenland vertrokken”, gaat Coldeweijer verder.

“En voor het eerst heb ik gewoon echt even te doen met André. Als zelfs je eigen familie een mes in je rug steekt, wie kun je dan uiteindelijk nog vertrouwen?”, vraagt Coldeweijer zich hardop af.

Tja Yvonne, jij zou met jouw ervaring toch al lang moeten weten dat juice vaak uit de directe omgeving van een BN’er komt? En dan bedoel wij niet alleen beste vrienden, ook naaste familieleden. De reden is vaak jaloezie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.