Iederéén heeft wel een mening over het liefdesleven van André Hazes. Maar deze ‘gabber’ van de zanger onthult wie de ideale vrouw is voor André…

Liedjesschrijver Bram Koning is enorm ontgoocheld dat André Hazes hem laten vallen heeft, maar over het liefdesleven van zijn ‘gabber’ wil Bram toch het volgende over kwijt…

“Elke vrouw is wel een beetje lastig, op z’n tijd”, geeft Bram Koning toe in Weekend. Maar één ding viel de liedjesschrijver altijd op aan zijn poulain…

“Wat ik heb gemerkt is dat André door Monique rustig wordt. Ik zag het in Ahoy. Dat zal iets zijn wat zij heeft en al die andere dames niet.” En dan kan Bram Koning slechts één conclusie trekken…

“De een is nog mooier dan de ander, dus wat dat betreft heeft hij een uitstekende smaak, maar persoonlijk heb ik het gevoel dat hij bij Monique zijn rust vindt”, geeft Bram Koning liefdesadvies aan André Hazes in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.