Het gerucht dat Jada Borsato en haar jeugdliefde Roeland uit elkaar zijn klinkt alsmaar luider. Jada zelf komt nu met een reactie op alle geruchten…

In Weekend ontkent de dochter van Marco Borsato en Leontine Ruiters dat er sprake is van een relatiebreuk met haar vriend. Jada formuleert het als volgt…

“Roel en ik gaan nog helemaal goed. We zijn achtenhalf jaar samen en dat zit helemaal goed”, benadrukt Jada Borsato in Weekend. Al begrijpt Jada wel vanwaar die geruchten komen…

Jada Borsato ontkent dat het koppel eventjes afstand nam van elkaar, maar onthult in Weekend hoe die geruchten tot stand kwamen…

“Hij is alleen niet heel erg actief op social media en ook niet de grootste fan van foto’s maken samen, dis ik heb niet zo heel veel recente foto’s met hem om te plaatsen, helaas”, verduidelijkt Jada Borsato in Weekend waarom ze zelden samen te zien zijn op social media. En daarover wil Jada toch één iets duidelijk maken…

“Als hij dat liever iet deelt, vind ik dat prima. Ik heb respect voor hem en zijn normen en waarden”, aldus Jada Borsato die haar vriend Roeland geen publiek leven wil opdringen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.