Hanne Verbruggen van K3 werd onlangs voor het eerst mama. Julien werd een maand te vroeg geboren en ook al gaat alles goed met zowel de mama als het baby’tje, toch stellen Marthe en Julia van K3 zich vragen…

Ook hoogzwanger bleef Hanne maar gaan op het podium, ondanks waarschuwingen van haar K3-collega’s Marthe De Pillecyn en Julia Boschman…

“We wisten op voorhand dat ze tot het uiterste zou gaan, misschien heeft ze zichzelf wat te veel geforceerd”, vertelt Marthe in Dag Allemaal.

“Ik heb ook tegen haar gezegd: ‘Hanne, je moet niet alleen aan jezelf denken, maar ook aan je baby.’” En bij Julia valt er eenzelfde geluid te horen…

Eind oktober trok Julia aan de alarmbel: “‘Wil je alsjeblieft een beetje meer doseren?’ zei ik tegen Hanne. ‘Want zoals jij je geeft, volgens mij hoort dat niet als je hoogzwanger bent’”, vertelt Julia van K3 in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.