John de Bever komt met onrustwekkend nieuws over zijn gezondheid. Moeten we ons zorgen maken om de zanger?

John de Bever worstelt al tien jaar met ernstige gehoorproblemen. “Sindsdien heb ik een gehoorapparaat, maar dat helpt niet altijd”, doet de zanger zijn verhaal in Story. Eén probleem duikt steeds weer op…

“Zeker wanneer ik in drukke ruimtes ben, hoor ik alleen maar geroezemoes”, klinkt het bij de echtgenoot van Kees Stevens. Al heb je ook voor dergelijke situaties meer geavanceerde gehoorapparaten. Maar daar zijn nadelen aan verbonden…

“Ik vind dat heel vermoeiend”, geeft John de Bever toe in Story. “Heel vaak doe ik het apparaatje ook uit.” Al durft dat dan wel eens tot problemen leiden…

“Mensen hebben dat vaak niet in de smiesen, maar ik hoor dan echt niet wat er verteld wordt”, geeft John de Bever toe in Story. Al lijkt dat voor zijn omgeving dan meer een probleem te zijn dan voor de zanger zelf. Problematisch is wel dat de situatie alsmaar lijkt te verergeren…

“Het lijkt ook steeds erger te worden”, zucht John de Bever in Story. “Dat ik wekelijks optreed helpt daar natuurlijk ook niet bij.” En dan dringt zich één pijnlijke vraag op…

Komen die optredens in het gedrang door de gehoorproblemen van de zanger? Toch wil John de Bever de fans geruststellen…

John de Bever benadrukt dat de fans zich nog niet meteen zorgen hoeven te maken. “Ik wil het zingen ook niet missen. Daarvoor vind ik het veel te leuk”, klinkt het bij John de Bever in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.