Moeten we ons zorgen maken om Louis Talpe? De acteur is een echte atleet en leeft als een sportman, maar toch geeft de voormalige GTST-acteur toe dat hij steeds weer ziek wordt. Wat is er aan de hand?

Louis Talpe geeft toe dat hij sinds hij papa is geworden regelmatig ziek is. Dit zal zeker herkenbaar zijn voor veel ouders, maar Louis was toch erg geschrokken…

“Bizar om te merken dat je immuunsysteem dan toch niet bestand is tegen al die kindervirusjes”, zucht Louis Talpe in Gazet van Antwerpen. ‘Mega Toby’ dacht dat zijn lichaam sterker was. De acteur formuleert het als volgt…

“Ik dacht: met mijn sportieve ingesteldheid, met mijn lijf en de mindset van een goede amateuratleet? Hoe kan dit nu?”, vertelt Louis aan Gazet van Antwerpen. En dan schrok Louis Talpe van het verschil met zijn echtgenote Tiffany Ling-Vannerus…

Louis Talpe had de indruk dat zijn vrouw er veel beter tegen bestand was dan hijzelf. Al had de acteur hetzelfde zien gebeuren toen zijn broer vader werd. “Ik herinner het me nog van mijn broer, dat mijn moeder zei: Waarom is hij toch zo vaak ziek? Nu snap ik het”, aldus Louis Talpe in Gazet van Antwerpen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.