Hebben de Meilandjes iemand tot de wanhoop gedreven? Er komt een onthutsend verhaal naar buiten over een goede vriendin van Martien Meiland…

Caroline van Eeden was ooit de beste vriendin van de Meilandjes maar nu schreef ze een schandaalboek over de populaire tv-familie. Valérie Lempereur schreef het ‘wraakboek’, maar ook zij komt nu met opvallende onthullingen over Martien Meiland…

Lempereur benadrukt in het Vlaamse tijdschrift ‘Dag Allemaal’ dat het boek van Caroline van Eeden over de Meilandjes géén wraakboek is. Integendeel, klinkt het bij de schrijfster die ook zelf een verleden heeft bij de populaire tv-familie…

“Caroline vertelt ook met veel liefde over de familie en over haar jarenlange innige vriendschap met hen. Maar er zijn ook zaken gebeurd die absoluut niet door de beugel kunnen”, aldus Valérie Lempereur. Lempereur wil één gerucht meteen de wereld uithelpen…

Zo ontkent Lempereur dat ze Caroline van Eeden zelf gecontacteerd heeft om het boek te schrijven. “Helemaal niet.” Het ging als volgt…

“Caroline heeft me zelf gecontacteerd, nadat ze m’n autobiografie ‘Mevrouw’ had gelezen. Ik kende haar nog van in de tijd dat ik de Meilandjes wat adviseerde aan ’t begin van hun tv-carrière. We begonnen te praten, en al snel voelde ik me als een therapeute voor Caroline. Ze moest het allemaal even kwijt.” En toen volgde opvallend advies…

“Toen ze over een boek begon, heb ik gezegd dat ik het een slecht idee vond. ‘Te lang geleden, te dun…’” aldus Lempereur. Maar toen kraakte Caroline volledig…

“Maar Caroline bleef bellen, en elk gesprek eindigde in tranen. Die vrouw was een wrak”, geeft Valérie Lempereur toe in Dag Allemaal. Uiteindelijk was het de zware uithaal van Erica Renkema die het duo uiteindelijk toch deed besluiten het boek te gaan schrijven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.