Evi Hanssen maakt zich steeds grote zorgen om haar ongeneeslijk zieke moeder. Evi kreeg een belangrijke waarschuwing van de dokters…

Twee jaar geleden viel het zware verdict: Evi’s mama Arlette was ziek en genezing was onmogelijk. De ziekte was uitgezaaid tot in haar botten en leven… Nu had de oncoloog nog meer slecht nieuws over de toestand van Arlette…

De oncoloog waarschuwde Evi Hanssen dat de familie nu best niet meer op vakantie gaat. De toestand is té ernstig geworden. Evi omschrijft het als volgt…

“Dat als we palliatief verlof willen nemen, dat best nu doen. Dat het begin van het einde nu echt is ingezet”, klinkt het emotioneel bij Evi Hanssen in Het Nieuwsblad. Ook voor de presentatrice zelf wordt het nu enorm zwaar om dragen…

“Mijn hart krimpt even ineen en ik voel de tranen opborrelen. De laatste dagen gaat er geen dag voorbij dat ik niet even huil”, klinkt het bij Evi Hanssen in Het Nieuwsblad. En dan is het nota bene haar moeder die haar troost…

“Mijn moeder sust me met de woorden dat alles wel goed komt. Ik sta bewust stil bij dit kostbare moment: getroost worden door mijn moeder voor het verdriet dat ik nu al voel, omdat ik haar straks zal missen”, klinkt het diepbedroefd bij Evi Hanssen in Het Nieuwsblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.