Als Roxeanne Hazes één pijnlijke levensles overgehouden heeft aan haar jeugdjaren, dan is het dat je maar best op jezelf vertrouwt. Hulp vragen aan iemand zit niet in haar karakter. Gelukkig lijkt één iemand nu het vertrouwen te hebben gewonnen van Rox…

De dochter van André Hazes en Rachel Hazes geeft in een openhartig gesprek met &C toe dat ze haar problemen liefst zelf oplost. Maar dan begint ze te piekeren en draait haar hoofd overuren. Tot haar man Erik ingrijpt…

“Praat met me, want dit gaat niet goed”, zegt Erik dan tegen Rox. “Eerst zeg ik dan vaak nog tegen hem: ‘Nee hoor, het gaat prima met me, niks aan de hand.’” Maar ondertussen heeft Roxeanne toch geleerd haar hart te luchten…

Tegenwoordig durft ze al snel tegen Erik zeggen: ‘Oké, misschien is er wel iets wat ik moet delen’. En die gesprekken met Erik klaren dan telkens de lucht. Over Erik kan Rox enkel positief zijn…

“Erik en ik kunnen zo bijzonder met elkaar praten dat ik elke keer weer denk: waarom heb ik het zo lang binnengehouden?” En dan trekt Roxeanne Hazes een duidelijke conclusie…

“Dus ik probeer wat dat betreft echt te veranderen en het sneller te zeggen. Soms lukt dat, soms niet”, geeft Roxeanne Hazes in &C toe dat het een leerproces is. 

En zo kunnen we enkel besluiten dat haar stabiele liefdesleven en haar echtgenoot Erik duidelijk een positieve invloed hebben op Roxeanne Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.