Monique Westenberg heeft de afgelopen jaren al meerdere malen een gebroken hart opgelopen. Meestal ligt André Hazes aan de basis van dat gebroken hart. Maar nu is er een andere reden…

Voor Monique zal 9 mei altijd een emotionele dag blijven. Vijf jaar geleden overleed toen haar dierbare hond Dunya. Haar hart brak toen in oneindig veel stukjes… Al wil Monique daar één iets aan toevoegen…

“Op die dag brak mijn hart in oneindig veel stukjes”, schreef Monique op Instagram. Al kwam er na enkele jaren toch ruimte in haar hart voor een nieuwe hond. En voor hem heeft Monique een mooie boodschap…

“Iedere dag vertel ik hem hoe dankbaar ik ben dat hij ons gekozen heeft en al die stukjes weer heeft gelijmd”, vertelt Monique over ‘Frenkie’. “Hij is de aller liefste voor ons en zijn “zus” Gioia.” Over haar liefde voor honden is Monique duidelijk…

“Zonder honden is voor mij geen leven. Door het zien van deze beelden krijg ik een lach en een traan, maar vooral veel dankbaarheid voor 14,5 jaar onvoorwaardelijke liefde! Ik mis je, Doenie”, schrijft Monique Westenberg op Instagram bij enkele mooie beelden van Dunya die overleed door spieruitval en een tumor in haar hoofd. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.