Hoe is het om als prinses op te groeien? Alexia doet nu enkele opvallende onthullingen over hoe ze werd opgevoerd door koning Willem-Alexander en koningin Máxima…

Máxima zet zich al langer in voor de mentale gezondheid bij jongeren en benadrukt het belang om als ouders altijd een luisterend oor te bieden aan je kinderen. Maar onze koningin beseft dat dat niet altijd even makkelijk is. Dat merkt ze ook bij onze prinsessen…

“Als ouders is dat best lastig, dat heb ik ook met mijn drie meisjes,” geeft koningin Máxima toe bij RoyalTV. “Ik doe mijn best, maar dat betekent dat er af en toe moeilijke momenten zijn. En dat is normaal, en dat is oké.” Bij Blauw Bloed lezen we trouwens een opvallende onthulling over Máxima als moeder…

“Mede door haar Argentijnse roots van Máxima kan ze soms ook wat streng en pittig uit de hoek komen”, lezen we op Blauw Bloed. Wetende dat Alexia het temperamentvolle karakter van haar moeder heeft, durft het wel eens knetteren op Paleis Huis ten Bosch. Al komt ook Alexia zelf met een reactie…

“Soms is er natuurlijk wel een beetje stress”, geeft Alexia toe in een interview met Enzo Knol. “Maar ik denk bij elke ouder wel dat ze soms betere dagen hebben en soms slechtere dagen. Maar over het algemeen is het wel gezellig hier”, benadrukt Alexia over hoe koning Willem-Alexander en koningin Máxima als ouders zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.