Martien Meiland heeft prachtig nieuws gedeeld en komt met mooi nieuws voor ‘opa Meiland’. Het is namelijk weer ‘die tijd van het jaar’…

Martien Meiland is ook dit jaar te zien als ‘Jean Claude’ in De Grote Sinterklaasfilm. In ‘De Strijd om Pakjesavond’ stond Martien zelfs op de set met zijn goede vriendin Caroline van der Plas die als boerin een tractor leent aan Sinterklaas. Voor Martien hangt er ook een leuke traditie vast aan de Sinterklaasfilm…

Martien Meiland heeft een vaste date met kleindochter Claire om samen naar de Sinterklaasfilm te gaan kijken. Al is er dit jaar een kleine wijziging…

“Normaal neem ik ze altijd mee naar de première”, onthult Martien Meiland in Party. Maar dat bleek dit jaar niet zo’n goed idee…

“Omdat wij als cast er al zo vroeg moesten zijn, heb ik gezegd: wij gaan gewoon lekker in De Muze in Noordwijk zo snel mogelijk naar de film”, beloofde ‘opa Martien’ aan zijn kleindochter Claire.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.