Het was me wel het weekend. De meeste Big Brother-bewoners hebben een meer dan gezellig weekend achter de rug. Ali bracht een groot deel van het weekend door met onder andere Danny, Jason, Chelsea, Judy en Charlotte.

Er werd een feestje gebouwd, want Ali is vandaag jarig. De inwoner van Lommel viert vandaag zijn 36ste verjaardag en als onze informatie correct is, heeft Ali afgelopen nacht niet alleen thuis geslapen.

Het lijkt er sterk op dat Jason namelijk bij Ali thuis is blijven slapen, in de logeerkamer wel te verstaan. Ali en Jason namen maandagavond in Antwerpen de trein richting Limburg en genoten bij thuiskomst van een voetbalwedstrijd op tv.

Gelukkige verjaardag, Ali Burhan. Doe er nog vele jaren bij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.