Xander de Buisonjé praat in Story openhartig op het tragische overlijden van zijn zoontje. De zanger reageert emotioneel…

Xander de Buisonjé heeft samen met presentatrice Wendy van Dijk één zoon Sem, maar met zijn tweede vrouw Sophie heeft hij ook nog 2 kinderen: zoon Dex en dochter Céla-Lynn. Eén kindje verloor het koppel…

Het zoontje dat samen met Céla-Lynn geboren had moeten worden, haalde het niet. Xander reageert emotioneel…

“De gedachte dat we ook nog een heerlijk ventje erbij hadden kunnen hebben, doet me wel eens pijn”, bekent Xander de Buisonjé in Story. Al probeert de zanger zich op te trekken aan het positieve…

Xander de Buisonjé focust zich op de mooie momenten die hij met zijn gezin beleeft en acht zijn relatie met Sophie sterker dan ooit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.