Ali is één van de drie genomineerden om het huis te verlaten. Het is volgens ons 100% zeker dat Ali in het huis zal blijven, want hij is vrij populair bij de kijker.

In het huis is zijn populariteit aan het afnemen omwille van zijn vaak toch wel kwetsende commentaren. Zo noemde Ali Jolien vrijdagavond nog ‘schminkkop’, iets waar ook andere bewoners in het huis zich aan stoorden.

Afgelopen week werd Ali genomineerd door Michelangelo, die hoopt dat Ali vertrekt. “Ik ben genomineerd omdat ik een sterke speler ben, ik heb ook twee punten in de rangschikking van de secret room”, reageert Ali.

Ias nuanceert zijn uitspraken echter. “Jij bent genomineerd omdat jij een Belgische jongen bent. Ik weet dat hij jou nomineert omdat jij een Belgische jongen bent. Hij hoopt als enige Belgische jongen over te blijven”, besluit Ias.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.