De kogel is door de kerk, Rob gaat zaterdagavond het huis verlaten, dat hebben de bewoners ons laten weten. “Ik denk dat het vandaag geen speciale dag gaat worden met ons Robje. Het gaat raar zijn”, reageert Jolien tijdens de livestream.

Eerder in de ochtend zou er in het huis gecommuniceerd zijn dat Rob vertrekt. Zo vroeg Bart of Rob zijn kleine flesjes in de badkamer mee zou nemen of niet.
Ondertussen zou Rob van Big Brother groen licht gekregen hebben om vanavond te vertrekken.

Het is overduidelijk dat Rob zaterdagavond zijn ‘normale’ exit krijgt, maar wat de gevolgen voor de nominaties gaat zijn is niet duidelijk. Michelangelo zit er toch vrij nerveus bij, want hij wil iemand anders het huis uit en dat is Ali.

Mogelijk zal de persoon die het huis normaal gezien moet verlaten te horen krijgen dat hij/zij toch mag blijven maar automatisch voor volgende week genomineerd is. Maar het kan ook zijn dat er toch een tweede persoon het huis zal moeten verlaten. Afwachten maar wat Big Brother precies van plan is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.