Dinsdag werd het nominatiespel gespeeld door tien van de twaalf bewoners van ‘Big Brother’. Shayron had een vrijstelling, Rob was al genomineerd. De andere tien bewoners moesten met een hulpmiddel vanop afstand een ballon kapot krijgen.

Het was Ali uit Lommel die een recordtijd neerzette, hij mag woensdag nomineren. Maar wie zal hij nemen? Ali had gezworen om wraak te nemen op de exit van Danny en dus zou het wel eens kunnen dat hij Jolien en Chiara tegenover elkaar zet. Maar hij heeft mogelijk nog een andere vrouw in zijn vizier en dat is Jacqueline.

Wie Ali uiteindelijk zal noemen, dat komen we pas donderdag op de livestream aan de weet, het belooft zeker en vast spannend te worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.