Ali mag deze week mensen nomineren en hij heeft zijn keuze al verklapt. Tijdens een gesprek met Ias vroeg hij wie er wellicht de battle zou winnen. Ali liet de namen van Chiara en Jacqueline vallen.

Zijn keuze staat eigenlijk vast. Ali wil Chiara helemaal niet naar huis zien gaan en hij maakt dus een tactische keuze om Jacqueline bij op de nominatielijst te plaatsen.

Maar even later bedacht Ali zich en rond 17.20 uur zou hij niet Chiara maar wel Jason op de lijst zetten in de hoop dat hij op die manier quasi zeker Jacqueline naar huis kan spelen.

Zouden Jason, Jacqueline en Rob effectief genomineerd zijn? We zullen het donderdagochtend in de livestream wel merken. En wie oh wie gaat er dan zaterdag naar huis? Het zal mogelijk weer een superspannende strijd worden.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.