Niemand weet hoe het nu écht zit tussen André Hazes en Monique Westenberg. Zelfs voor zelfverklaard hazoloog Yvonne Coldeweijer gaat het soms allemaal té snel tussen beide. Maar één pijnlijke uithaal is wel duidelijk geworden…

Yvonne Coldeweijer nam contact op met de Spaanse meid waarmee André Hazes een relatie gehad zou hebben, en uit dat gesprek komt een pijnlijke waarheid naar boven…

De relatie dateert uit 2019 en de Spaanse vrouw toont tijdens het gesprek met Yvonne Coldeweijer ook berichtjes tussen hen. Dat André Hazes een relatie met haar had, lijkt wel duidelijk. Al volgt er voor Monique Westenberg nog méér slecht nieuws…

André Hazes zou pijnlijke uitspraken gedaan hebben over Monique tegen zijn Spaanse vlam…

“De moeder van mijn kind is zo’n vreselijk iemand. Ze heeft alleen maar controle over mij de hele dag. Ik voel me helemaal opgesloten, kan geen kant op”, zou André Hazes volgens zijn Spaanse ex beweerd hebben. Al verbleekt deze uitspraak misschien nog wel tegenover de volgende…

“Als ik haar niet te vriend houd, mag ik mijn kind niet meer zien”, zou André Hazes ook nog uitgesproken hebben. Al twijfelt Yvonne Coldeweijer of Monique Westenberg ooit zo’n uitspraak zou doen…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.