Kwam de veiligheid van Amalia in gevaar na een flater van de beveiliging? Een opmerkelijk verhaal doet momenteel de ronde…

Het zou allemaal gaan om de reis die Amalia op 25 november maakte naar Wenen. Ooggetuigen vertellen een onthutsend verhaal over de beveiliging van de kroonprinses…

Op het vliegtuig werd Amalia ‘slechts’ vergezeld door één beveiliger, maar vooral wat er ná het landen gebeurde, deed medepassagiers de wenkbrauwen fronsen… Wat was er aan de hand?

“Het was nogal een enorme toestand. Zij ging als eerste het vliegtuig uit en daar stonden allemaal politieagenten op haar te wachten en volgens mij ook beveiligers in burgerkleding,” vertelt een ooggetuige in Story. Maar één akelig detail viel de ooggetuige op…

“Wat ik niet snapte, is dat er niemand vóór Amalia liep. Ik bedoel: dat zou je toch wel verwachten als iemand zo enorm wordt bedreigd?” klinkt het bij een medepassagier van Amalia in Story. Een flater van de beveiliging rond Amalia. Of was de dreiging rond de prinses toen al afgezwakt?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.