Een ‘gabber’ van André Hazes haalt in Weekend zwaar uit naar de zanger. Wat is er aan de hand?

Liedjesschrijver Bram Koning is enorm teleurgesteld in hoe hij behandeld wordt door André Hazes. De liedjesschrijver is razend…

Toen André Hazes op Instagram een filmpje deelde dat hij aan de slag was met andere songwriters, sloegen de stoppen door bij Bram Koning…

“Eerst was ik echt woest, was ik ook thuis aan het schelden”, geeft de liedjesschrijver toe in Weekend. Bram Koning was niet alleen boos maar ook teleurgesteld, omdat hij een gebrek aan respect voelde…

‘Wat denkt hij wel niet?!’ spookte het door Brams hoofd. Al voelde de liedjesschrijver zich gesteund door de vele steunbetuigingen die hij kreeg. Al klonk er ook een ander geluid…

Over het algemeen waren de reacties positief: ‘Bram, ik begrijp je verhaal over André helemaal’, klonk het meestal, volgens Bram Koning in Weekend. Al waren er ook andere reacties te horen op zijn uithaal…

“En tien procent vindt me een sikkel omdat ik een interview geef”, beseft Bram Koning in Weekend. Bij die tien procent zat onder meer ‘hazoloog’ Yvonne Coldeweijer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.