Mart Hoogkamer heeft de reden onthult van zijn stemproblemen die hem nu al enkele maanden achtervolgen…

In een gesprek met ‘Beau Monde’ vertelt de zanger dat stress waarschijnlijk de belangrijkste oorzaak is van de stemproblemen waardoor hij dit jaar meerdere optredens moest annuleren. En die stress zorgde niet alléén voor stemproblemen. Er is meer aan de hand…

“Ik durfde voorheen nooit nee te zeggen, ik ging altijd maar door”, doet Mart Hoogkamer zijn verhaal in Beau Monde. De zanger deed een opmerkelijke vaststelling…

“Zodra ik op vakantie ging, werd ik – vaste prik – in één klap doodziek. Dat kwam omdat mijn lichaam eindelijk de rust had om te herstellen”, verduidelijkt Mart Hoogkamer. Misschien daarom dat hij deze zomer besloot om níet op vakantie te gaan? Mart spendeerde zijn vakantiebudget elders…

In plaats van een dure vakantie op Ibiza verkozen Mart Hoogkamer en zijn vriendin Jennifer om een boot te kopen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.