Na alle recente nieuwsberichten over de dreiging die Amalia momenteel boven het hoofd hangt, kunnen we eindelijk ook eens goed nieuws over onze kroonprinses brengen.

Amalia studeert ‘Psychology, Law and Economics’ aan de Universiteit van Amsterdam en onze prinses heeft er haar eerste tentamenronde opzitten. En daarover wilde koning Willem-Alexander het volgende kwijt…

Volgens een trotse vader verliep die eerste tentamenronde prima voor zijn dochter. Al zal er binnenkort toch een knoop moeten worden doorgehakt.

“Voorlopig gaat het goed, maar op een gegeven moment moeten we wel beslissen wat we gaan doen”, publiceert Party een recente uitspraak van Máxima. Wordt de beveiliging rond Amalia binnenkort teruggeschroefd?

Je kan een achttienjarig meisje natuurlijk niet blijvend isoleren van haar eigen leefwereld. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.