André Hazes heeft in zijn leven veel aan zijn moeder Rachel gehad, het is tenslotte ook de vrouw die hem op de wereld heeft gezet. Volgens Yvonne Coldeweijer is André echter volledig klaar met zijn moeder en zou hij alle banden met zijn moeder verbroken zou hebben.

De breuk zou er gekomen zijn nadat Coldeweijer een brief toonde die zij via de post kreeg en waarvan André 100% zeker zou weten dat zijn moeder die brief aan Coldeweijer heeft bezorgd. In de brief die aan Sarah van Soelen was gericht, stond te lezen dat hij het zou uitmaken met Sarah. Die brief zou mogelijk in het bezit zijn gekomen van Rachel en omdat zij absoluut niet wil dat hij en Monique weer gelukkig samen zijn, zou Rachel Hazes die brief recent via de post – wie doet dat nu nog??? – aan Coldeweijer hebben bezorgd.Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.