Leeft Amalia nog steeds als een gevangene op Paleis Huis ten Bosch? Er duikt nu opvallend nieuws op over onze kroonprinses. Leeft Amalia ondergedoken op een geheime locatie?

Het is al langer geweten dat Amalia regelmatig naar Madrid trekt om er even te ontsnappen aan de zware beveiliging waarmee ze in eigen land wordt geconfronteerd. Maar nu zou Amalia een meer definitieve beslissing genomen hebben…

Zo zou Amalia een appartement betrekken in een chique wijk in Madrid, lezen we in Het Laatste Nieuws, en daar kan ze volop genieten van shoppen en uitgaan met vrienden, zonder alle restricties die in eigen land gelden. De Spaanse pers pakt nu uit met opvallend nieuws…

De nieuwssite ‘Vanitatis’ bloklettert nu dat koningin Máxima ‘een geheim bezoek’ heeft gebracht aan haar dochter Amalia in Madrid. En daarmee bevestigt ook de Spaanse pers dat Amalia momenteel in Spanje woont.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.