André Hazes heeft al een hectisch leven achter de rug. En plots begint de zanger het een en ander te beseffen. Je verleden verdwijnt immers nooit…

André Hazes vertelt in de Belgische krant Het Nieuwsblad hoe confronterend het is om zichzelf bezig te zien in de docusoap ‘Crossroads’. Op sommige scènes blikt hij met erg gemengde gevoelens terug…

“Die scène in de bus waar ik heel dronken ben (tijdens het Vlaamse muziekprogramma ‘Tien om te zien’ kruipen ze in de laadbak van een bestelwagen om van het café terug naar het podium te rijden, red.), vind ik supergrappig. Maar tegelijk walg ik ervan”, vertelt André Hazes in de Belgische krant Het Nieuwsblad. De reden is pijnlijk…

“Omdat ik besef dat ik een kind van zes jaar heb”, klinkt het stilletjes bij André Hazes in de Belgische pers. “De verantwoordelijkheid die ik als vader draag, voel ik daar niet. Ik ben daar vooral egoïstisch.” En dan vertelt de zanger een pijnlijke anekdote over zijn zoontje Dré…

“Nu kan hij al lezen. Hij heeft zijn eigen iPad, en af en toe surft hij naar Google. Dan komt er een oud artikel van mij boven”, doet André Hazes zijn verhaal in Het Nieuwsblad. Snel klikt de papa dat dan weg, maar ooit komt er een dag dat Dré dat wel allemaal zal lezen. Hoe zal hij reageren.

“Op een dag gaat ie dat wél lezen, en dan kan het zijn dat hij vragen heeft.” Alle roddels over zijn liefdesleven, de schandalen… André Hazes is bang voor die dag. André formuleert het als volgt…

“Ja, daar heb ik wel schrik voor”, geeft André Hazes toe in Het Nieuwsblad. “Ik weet niet hoe je zo’n gesprek aangaat met je kind.” Al hoopt de zanger wel dat zijn zoon één iets zal beseffen…

“Ik snap wel dat hij misschien boos zal zijn over bepaalde dingen, maar hij zal ook weten: Papa was toen alcoholist, nu is hij dat niet meer”, hoopt André Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.