Tom Waes belandde onlangs met spoed in het ziekenhuis na een zware val met de fiets. Nu blijken de gevolgen best wel ernstig te zijn…

Tom Waes moest meteen geopereerd worden na de val en uiteindelijk hield hij er vier gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen aan over. De tv-maker beseft dat hem een lange revalidatie wacht…

Tom Waes is ondertussen aan de beterhand maar zijn schouder blijft een zwakke plek. Tom vermoedt dat zijn revalidatie uiteindelijk zo’n drie maanden zal duren. De pijn was verschrikkelijk, getuigt Tom Waes in Het Laatste Nieuws.

“Als ik voelde dat ik moest niezen, begon ik op voorhand al te bleiten, omdat ik wist dat het verschrikkelijk pijn zou doen”, getuigt Tom Waes over die eerste weken na het ongeluk. Van dat ongeluk herinnert Tom zich trouwens niets meer…

Tom Waes moest uitwijken met zijn fiets voor een kind dat hem niet gezien had en kwam toen met een harde klap op zijn hoofd terecht. Al heeft hij dat verhaal enkel van getuigen…

“Dat hebben ze me achteraf verteld, want ik herinner me niets meer van dat ongeval”, klinkt het bij Tom Waes in Het Laatste Nieuws. De presentator verloor zelfs even het bewustzijn…

“Ik was heel even bewusteloos. Mijn grote geluk was dat ik een helm droeg, want anders was het een heel ander en veel erger verhaal geweest”, benadrukt Tom Waes het belang van een fietshelm die hem mogelijk het leven redde.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.