Maxime Meiland blikt in Weekend terug op haar eerste ontmoeting met Leroy en over hoe de vonken oversloegen tussen hen beide. Al was er één iets waar Leroy in de fout ging…

Op het moment dat Maxime en Leroy elkaar leerden kennen, was er nog een andere vrouw in het leven van Leroy. Maxime geeft toe dat dit maar een vreemde situatie was…

“Hij ontmoette mij en op een gegeven moment liet hij niks meer horen aan die dame”, vertelt Maxime Meiland in Weekend. “Ik had heel erg te doen met dat meisje.” Zeker toen Leroy het nog erger maakte…

Leroy besloot uiteindelijk het meisje van de ene op de andere dag te dumpen. “Die arme ziel”, klinkt het bij Maxime. Maxime had een duidelijke boodschap voor Leroy…

“Moet jij dat kind niet even uitleggen dat je iemand ontmoet hebt bij wie je het wel voelt? Ik vond het vooral heel erg zielig en niet heel netjes naar haar toe”, besluit de dochter van Martien Meiland en Erica Renkema in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.