André Hazes zal in zijn documentaire ‘Crossroads’ openhartig praten over zijn gevecht tegen verslavingen. Een gevecht dat hij nooit helemaal zal winnen…

“Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mezelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden”, vertelde André Hazes op Instagram. Toen nam hij een drastische beslissing…

“Ik ben cold turkey gestopt met het slopen van mijn lichaam”, meldt de zanger niet zonder trots op sociale media. Al is er één verslaving die hij nooit zal overwinnen…

“Veel verslavingen heb ik inmiddels overwonnen, maar de verslaving om te mogen zingen voor mijn fans zal ik nooit kwijtraken”, aldus André Hazes.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.