Opvallend gerucht over André Hazes: is de zanger naar Spanje gevlucht om zich in de armen van zijn Spaanse vlam te gooien?

André Hazes mag zich dan wel verzoend hebben met Monique Westenberg en een soort ‘friends with benefits’ zijn, maar is Monique wel de enige in zijn hart?

Het is Yvonne Coldeweijer die André Hazes linkt aan een nieuwe Spaanse vlam. Wie is die vrouw? En wat heeft ze zélf te zeggen over die geruchten?

Het zou gaan om het Colombiaanse OnlyFans-model Pavita. Spionnen van Yvonne Coldeweijer zouden André hebben zien FaceTimen met haar. Voldoende voor de roddelkoningin om het verleden van de vrouw uit te spitten. Met enkele opvallende ontdekkingen…

Zo zou Pavita ieder jaar in Nederland op vakantie komen en draaide ze tijdens haar meest recente reis héél vaak de muziek van André Hazes. Eén ding is duidelijk…

Een volger vraag op Pavita’s Instagram-profiel ‘waar André is’ en het model lijkt niet uit de lucht te vallen en reageert gevat…

“Misschien zit hij verstopt onder mijn bed”, grapt Pavita, waarmee ze alvast lijkt te bevestigen dat de twee elkaar kennen. Want hoe weet een Spaanstalig model anders meteen welke André bedoeld wordt?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.