André Hazes heeft ondertussen zowel de positieve als de negatieve kanten ondervonden van een leven in de spotlights. Mag zoontje Dré in zijn voetsporen treden als zanger?

Ook zijn zoon André III mag zeker zanger worden, vertelde André Hazes enkele jaren terug in de Vlaamse krant ‘Het Belang van Limburg’. André hoopt daar zelfs op…

“Ik hoop dat hij de naam Hazes voortzet. We moeten de mensen altijd tot last zijn”, lacht een trotse papa in Het Belang Van Limburg. Al wil André daar ook een serieuze noot aan toevoegen…

Welk carrièrepad kleine Dré uiteindelijk kiest is niet het belangrijkste. Al wil zijn papa wel één ding benadrukken…

“Of hij nu zanger, balletdanser, politicus of wat dan ook wordt: zolang hij maar de drive heeft om de beste te zijn in zijn vak, zodat het publiek niet om hem heen kan. Dat had mijn vader, dat heb ik, dat heeft mijn zoon hopelijk ook”, klinkt het bij André Hazes in Het Belang van Limburg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.