Zanger Thomas Berge en zijn partner Elianne zijn op Tweede Kerstdag de gelukkige ouders van een zoontje geworden. Hij werd om 16:16 uur geboren en kreeg de naam Saint Ottink.

“Deze kerst ontvingen wij ons aller mooiste cadeau, onze zoon 🤍 . Wij zijn zó onwijs dankbaar voor de geboorte van onze lieve, gezonde zoon Saint. Wat een geluk mogen wij ervaren”, schrijft Elianne op Instagram.

“Ik had het echt nooit kunnen doen zonder mijn aller liefste man die geen moment van mijn zijde is geweken en me er echt door heen heeft geholpen met zijn liefde en kracht. Maar ook zeker mijn aller liefste verloskundige Loïs… wat voelde ik ons als team zeg.. Zó magisch, zo’n kracht samen en zo’n vertrouwen.. ik wil nooit meer anders!”, schrijft zij verder.
Komt er dus nog een kindje ? Zou kunnen! “We hebben nu al een week heel rustig mogen genieten van ons klein wonder en ik durf met 100% zekerheid te zeggen dat wij de beste, liefste en kundigste kraamvrouw ooit hebben, wij houden van jou!”, klinkt het nog.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.