Er werd de afgelopen dagen gespeculeerd over een mogelijke zwangerschap van Marthe De Pillecyn van K3. Na Hanne zou ook Marthe zwanger zijn, maar dat is je reinste onzin. Marthe deelde zondagnamiddag een foto van zichzelf met een glaasje bubbels, de ideale manier om te ontkennen dat je zwanger bent. Want alcohol en een zwangerschap is géén goede combinatie.

“Een glaasje bubbels ipv plat water 🤪Gelukkig Nieuwjaar iedereen! ❤️”, schrijft Marthe op Instagram.

Ook van ons een héél gelukkig 2023, Marthe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.