De start van het jaar betekent ook de start van een pak goede voornemens en dat is bij André Hazes niet anders. André sluit een donker jaar af in schoonheid af, want hij zag het licht weer!

“Donderdag is de eerste dag van de rest van mijn nieuwe leven begonnen. Het grootste kado wat ik mijzelf kon geven was het afgelopen jaar. Waar ik aan mijzelf kon werken. Mijn leven onder controle kon krijgen en dat wat ik kapot had gemaakt, kon proberen te fixen. Te zoeken naar wat ik wil, wat mij gelukkig maakt en waar ik de energie van krijg waar ik zo naar op zoek was”, schrijft André op Instagram.

“Een paar weken geleden zat ik bij mijn manager thuis en hij zei dat hij liedjes opgestuurd had gekregen. Ik hoorde liedjes die mij tranen in mijn ogen gaven van geluk. Zij vertelde wat ik voelde. Meteen heb ik hun opgebeld of ze willen meewerken aan mijn terugkomst.”

“De afgelopen twee dagen heb ik mij opgesloten met deze twee ongelooflijk getalenteerde mannen in de studio en ondanks de late uren en weinig slaap, voel ik me energieker en blijer dan ooit. Het vuurtje brand weer. Thanks voor het vertrouwen en jullie inzet”, besluit André Hazes.

Ja, André is er weer helemaal klaar voor. Laat die nieuwe muziek maar snel komen, André!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.