Wendy van Dijk en haar echtgenoot Erland Galjaard kwamen onlangs meerdere keren in het vizier van de roddelkanalen. Erland reageert nu zélf op het nieuws…

Het huwelijk van het koppel zou onder druk staan, volgens roddelkanalen. Later kwam Wendy van Dijk ook onder vuur liggen omdat ze haar tv-job louter weet te behouden omwille van de toppositie die Erland bij Talpa bekleedt. Het koppel leek plots een makkelijk doelwit. Maar nu doet Erland een pijnlijke onthulling…

“Nee, Wendy en ik zijn niet uit elkaar, en hebben ook geen huwelijkscrisis. Het is een broodje aap-verhaal”, benadrukt Erland in Story. Erland doet daarop een pijnlijke onthulling…

“Bovendien heb ik wel wat anders aan mijn hoofd, mijn vader is net overleden”, vertelt Erland in Story. Maar klopt het dan niet dat Erland Wendy ontvolgd heeft op Instagram?

“Ik heb haar sowieso nooit gevolgd”, benadrukt Erland Galjaard in Story. “Ik ben niet actief op Instagram, behalve voor mijn muziek. Ik hoef Wendy niet op Instagram te volgen, want ik zie haar elke dag…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.