Natasja Froger verloor eind 2021 haar vader en dat liet diepe littekens na. Zeker omdat het overlijden er kwam na een moeilijke periode…

De schoonvader van René Froger woonde in Italië waardoor Natasja haar vader nauwelijks te zien kreeg tijdens de pandemie. Natasja deelde een bijzondere boodschap…

“Opeens was je weg lieve papa maar dat hoort zo bij ons leven. Je kwam en ging altijd weer maar nu kom je helaas nooit meer terug”, klonk het droevig bij Natasja Froger kort na het overlijden van haar vader. Eén boodschap wil ze haar vader nog meegeven…

“Ik hoop oprecht dat je ergens boven op de brug van een schip staat en uitvaart naar een mooie bestemming. Goede reis, papa. Tot ooit, ik hou van je”, klonk het bij Natasja Froger na het overlijden van haar vader die schipper was van beroep en daardoor vaak van huis. Van partner René Froger kreeg Natasja veel steun…

Ook René verloor immers reeds zijn beide ouders die kort na elkaar overleden in 2009.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.