Één van de langstlopende en meest besproken ruzies uit Nederlands showbizzland is toch wel die van Rachel Hazes met haar kinderen André Hazes en Roxeanne Hazes.

Eerst maakte Rachel heel wat ruzie met haar zoon toen die een relatie begon met Monique Westenberg. Rachel en Monique komen niet zo bijster goed overeen en mama Hazes had haar liever niet in de familie gewild.

Maar op een familiediner kwam Rachel tot inzicht en gunde ze haar zoon al het geluk van de wereld. Met tranen in de ogen gingen de twee in gesprek en kwamen ze tot een beter inzicht in elkaars standpunten.

Maar helemaal opgelost was de ruzie niet. Zo werkte het niet voor André. Het is pas toen Monique Rachel zelf opbelde dat het weer goed kwam tussen moeder en zoon, zegt Party.

En dat is best bijzonder. Want het is net door Monique dat de twee ooit ruzie kregen. Zo zie je maar dat de liefde van een moeder voor haar kinderen altijd erg groot is en de zwaarste stormen kan doorstaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.