Een zaak sluiten, het is altijd een beetje met pijn in het hart. Ook voor Gordon. Of toch niet? Nadat een buurman van Gordons zaak beweert dat de zanger een grote soms geld zou hebben gekregen als hij de zaak vroeger zou sluiten, draait de geruchtenmolen weer op volle toeren.

De buurman is eigenaar van een supermarkt dicht bij de zaak van Gordon. Hij zou graag wat meer uitbreiden met zijn supermarkt en de achterkant van het pand grensde precies aan dat van Blushing.

Om de verbouwing niet in de weg te staan is Gordon ingegaan op het voorstel van de buurman en heeft hij het geld aanvaard. En zo zou dus niet een personeelstekort aan de basis liggen van de sluiting, maar wel iets helemaal anders.

Het zou gaan om een bedrag van maar liefst 200.000 euro en dat is niet niks. Maar wel in onderlinge afspraak dat de twee niks over deze deal zouden bekend maken, onthult Party.

Mislukt, zo lijkt ons toch. Maar of het gerucht waar is of niet, echt officiële bevestiging heeft niemand daar over. Blushing in Blaricum mag dan wel gesloten zijn, het koffie-avontuur van Gordon is nog lang niet ten einde. Wie echt graag een koffie wil gaan drinken bij Gordon, die kan nog altijd terecht in Amsterdam.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.