Sinds kort kunnen we een scheurkalender kopen van de Meilandjes. Martien Meiland onthult dat hij het idee daarvoor kreeg in België…

“Wij waren vorig jaar in België, ik meen Antwerpen, en daar hadden we een signeersessie”, vertelt Martien Meiland in Party. De eigenaar had een opvallende vraag voor Martien…

“Waarom maken jullie niet een scheurkalender? Dat is in België zo populair”, wist de man Martien te vertellen. En het idee bleef hangen… Met het gekende resultaat. En dan kan Martien slechts één conclusie trekken..

“De scheurkalender is hartstikke leuk geworden. Ik sta er zo van te kijken weer. Met al die foto’s en grappige uitspraken…” klinkt het enthousiast bij Martien Meiland in Party. En één opvallend detail springt in het oog…

“De scheurkalender is qua kleur in zwart met goud, want dat vind ik mooi”, aldus Martien Meiland in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.nl

By Iléana Durodin

Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.